En weer thuis….!

24 mei 2026 - Montespertoli, Italië

Zo, we zijn weer thuis.

Vrijdagmiddag bij het zwembad nog heerlijk met de ‘leftovers’ van onze Canadese vrienden zitten napraten, alvast afscheid genomen en daarna weer heerlijk uit eten geweest bij Da Buzzanca.

Gisteren vroeg op, koffers gepakt en de hele ochtend nog bij het zwembad gebivakkeerd, boek uitgelezen en daarna opnieuw naar Da Buzzanca voor een laatste lunch.

Onderweg naar het vliegveld getankt, auto ingeleverd. Ging allemaal heel vlot en toen moesten wij (zoals gebruikelijk met de planning van René) nog uren wachten in de wat rommelige vertrekhal van het vliegveld.

Maar uiteindelijk rond 8 uur de lucht in en in een kleine 2 uur weer terug naar Olanda.

IMG_0784

Op Schiphol liep alles gesmeerd,  auto opgepikt bij de Valet parking, Netty thuis afgezet en na thuiskomst gelijk met zaklantaarn de tuin in om te zien hoe alles de grond uitgespoten is.

Kortom, we hebben een heerlijk relaxed weekje met z’n drieën gehad in Bella Italia!

1. Netty:
    24 mei 2026
    Het was weer een fantastische vakantie.genoten van de leuke plaatjes en het geweldige landschappen natuurlijk van elkaars gezelschap
  2. Josje:
    24 mei 2026
    Welkom thuis! En dat jullie genoten hebben, hebben we gezien!!